vineri, 9 septembrie 2011

C O M U N I C A T de P R E S Ă

În perioada 09 – 11 septembrie 2011, pe cunoscutul traseu de la Novaci - Rânca se desfăşoară etapele a XIII a şi a XIV a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011 - „CUPA PANDURII GORJ 2011”.
Evenimentul se derulează sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi este organizat de către A.C.S. AUTOCOREX TG-JIU, în parteneriat cu S.C. PlanExpert EVENTS SRL - integrator profesionist de evenimente - şi Clubul Sportiv PANDURII LIGNITUL TG-JIU.
Traseul de la Rânca este singurul din ţară care oferă tribune naturale ideale pentru urmărirea spectacolului prezentat de cursele auto, fiind binecunoscut numărul mare de iubitori ai sportului cu motor care îşi susţin favoriţii de pe margine.
Organizarea competiţiei - la care participă elita sportului auto românesc - are sprijinul Prefecturii Gorj, al Secţiei Drumurilor Naţionale Tg.Jiu, al Primăriei Tg.Jiu şi cel al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Gorj şi al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, pentru desfăşurarea în condiţii optime de securitate şi siguranţă a raliului.

Pentru realizarea acţiunii şi-au dat sprijinul sponsorii:
BRD GROUPE SOCIETE GENERALE
S.C. COMPLEXUL ENERGETIC TURCENI
S.C. COMPLEXUL ENERGETIC ROVINARI
ASTRA ASIGURĂRI
SC URESERV SA
SC CIUFIRAL SRL
SC ANAIRO SRL

Persoană de contact: Constantin Ciufrilă – preşedinte ACS AutoCorex
Tel : 0722 358 825, 0769 050 000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu